Zwedenvakantie.nl
Camping Zweden - De beste Deals!

Camping Zweden

Kamperen is de ultieme manier om van de ongerepte Zweedse natuur te genieten. Zet je eigen tent op of boek een stuga (Zweedse hut) op een van de fantastische campings die Zweden te bieden heeft.

CAMPINGPLAATSEN EN STUGAS

500 campingresorts zijn aangesloten bij The National Swedish Campsite Association (SCR). Deze campings hebben tezamen 75.000 campingplaatsen en 9000 stuga’s. 17 campings zijn in handen van Nederlandse eigenaren. Je kunt alle kanten op. Je tent open ritsen en uitkijken over een van de mooie donkere meren, helemaal op jezelf in een van de immense wouden in Småland of comfortabel met het hele gezin in een stuga in een van de gezellige vakantieparken. Elke kampeerder komt aan zijn trekken op de campings in Zweden. Om op een bij de SCR aangesloten camping te kunnen verblijven, heb je een lidmaatschap van Camping Key Europe nodig. Deze kun je kopen op www.camping.se, bij de ANWB of op een van de aangesloten campings. Het lidmaatschap kost ongeveer 15 euro.

WINTERKAMPEREN

De meeste campings in Zweden zijn het hele jaar door geopend. Ook in de winter kun je kamperen in Zweden. Wat is er romantischer dan slapen in een caravan middenin een skigebied?! Er zijn 50 campings te vinden in de Zweedse skigebieden. Je hoeft niet bang te zijn dat je het koud krijgt, want de caravans zijn voorzien van goede verwarming en in veel gevallen ook vloerverwarming. Bovendien hebben ze een aparte ruimte waar je je natte skispullen kunt laten drogen.

Zin gekregen om vanuit je tent van de Zweedse natuur te genieten? Op Zwedenvakantie.nl vind je alles over kamperen op de mooiste campings van Zweden. Boek een mooi plekje voor jouw kampeervakantie in Zweden.

Bekijk alle vakanties»

Beoordeling Campings

*
*
*
*