Zwedenvakantie.nl
Stedentrips in Zweden - De beste deals!

Stedentrip Zweden

Wie denkt aan een stedentrip in Zweden, komt al snel bij Stockholm uit. Helemaal terecht, want deze wonderschone hoofdstad van Zweden is de perfecte plek voor een Europese stedentrip. Maar Zweden heeft meer steden te bieden. Ieder met hun eigen karakteristieken.

STOCKHOLM

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en tevens de grootste stad van het land, met iets minder dan 900.000 inwoners. De historie van meer dan 700 jaar wordt overal in de stad tentoongespreid. Met name in Gamla Stan, de oude stad, ligt de rijke cultuur van Stockholm aan je voeten. Zorg dat je lekkere schoenen aan hebt, zodat je dagen lang door de smalle straatjes kunt dwalen. Aan het einde van de dag strijk je neer op een van de vele terrassen op een romantisch pleintje of aan het water.

GÖTEBORG EN MALMÖ

Twee andere Zweedse steden die zeer geschikt zijn voor een stedentrip zijn Göteborg en Malmö. Göteborg ligt in het westen van Zweden. Foodfreaks en liefhebbers van gastronomie wanen zich in het paradijs in Göteborg. Malmö ligt in het zuiden van Zweden. De afgelopen jaren is de stad sterk gegroeid, toch voelt het nog steeds als een kleinschalige en vriendelijke stad. Naast heerlijk eten, kunnen de shopfreaks zeker hun ei kwijt in deze Zweedse stad. Vooral wanneer je op zoek bent naar hippe, nieuwe Zweedse merken, kom je in Malmö zeker aan je trekken.

Alles over stedentrips naar Stockholm, Göteborg, Malmö en vele andere schitterende steden in Zweden vind je op Zwedenvakantie.nl. We hebben de beste hotels, bed & breakfast’s en appartementen voor je geselecteerd. Natuurlijk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, op centrale locaties en met gastvrije eigenaren en de charme waar Zweden om bekend staat.

Bekijk alle vakanties»

Beoordeling Stedentrip

*
*
*
*