Zwedenvakantie.nl
Vakantiehuizen in Zweden - De beste deals!

Vakantiehuis Zweden

Heerlijk vanuit je eigen vakantiehuis al het moois van Zweden ontdekken? Boek een van de vele vakantiehuisjes die Zweden te bieden heeft. Ze staan op de unieke plekjes met adembenemend uitzicht. Wat is er mooier dan wakker worden, de gordijnen open schuiven en uitkijken over een meer, bergtoppen of een uitgestrekt woud?

PARTICULIERE VERHUUR

Een vakantiehuisje in Zweden kun je op verschillende manieren boeken. Via een camping, een vakantiepark of rechtstreeks bij een particulier. Veel Zweden die in de stad wonen hebben een vakantiehuis in de natuur. Ideaal om de eigen vakantie in door te brengen en de rest van het jaar te verhuren aan vakantiegangers. De rode houten vakantiehuisjes staan op diverse plekken, hoog in de bergen in het noorden van Zweden of aan een van de langgerekte witte stranden in het zuiden van het land.

VAKANTIEPARKEN EN CAMPINGS

Vakantieparken worden in Zweden ‘stugby’s’ genoemd, oftewel huisjesdorpen. Hier staan meerder vakantiehuisjes bij elkaar. Deze parken zijn erg geschikt voor gezinnen. In de zomer worden de kinderen vermaakt door het animatieteam. Ook jongeren kunnen terecht in een van de gezellige vakantieparken. Wanneer je een vakantiehuisje op de camping boekt, kun je gebruik maken van alle faciliteiten van de camping, zoals de campingwinkel, het zwembad en de activiteiten die georganiseerd worden. Er worden ook diverse vakantiehuisjes aangeboden bij de vele attractieparken die Zweden kent.

Of je nu in de winter of in de zomer naar Zweden gaat. Het hele jaar door zijn er tal van vakantiehuisjes beschikbaar. Zwedenvakantie.nl heeft er een aantal voor je geselecteerd, allen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk alle vakanties»

Beoordeling Vakantiehuis

*
*
*
*