Zwedenvakantie.nl
Vakantiepark Zweden - De beste deals!

Vakantiepark Zweden

Vakantieparken worden in Zweden ‘stugby’s’ genoemd, oftewel huisjesdorpen. Hier staan meerdere vakantiehuisjes bij elkaar. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten die het vakantiepark biedt, de perfecte plek voor een ontspannen vakantie dus.

DE MOOISTE PLEKKEN

De vakantieparken in Zweden bevinden zich vaak midden in de natuur en zijn ruim opgezet, waardoor je voldoende privacy hebt. Je kunt kiezen voor een vakantiepark in de bergen in het noorden van Zweden, aan de kust of een meer, midden in het bos van Småland of gezellig dichtbij een van de Middeleeuwse stadjes. De parken zijn erg geschikt voor gezinnen met kinderen, maar ook jongeren vermaken zich erg goed in en om de vakantieparken. In de zomer worden de kinderen vermaakt door het animatieteam, zodat jij lekker een boekje kunt lezen of van de zon kunt genieten. Helemaal feest voor kinderen zijn de Zweedse attractieparken, ook hier kun je vaak een vakantiehuisje huren.

JE EIGEN PLEKJE

Wil je liever niet een huisje in een park, kies dan voor een particulier vakantiehuis of bijvoorbeeld een boerderij, waar je kunt genieten van het platteland en lokale specialiteiten. De typisch rode houten vakantiehuisjes worden stuga’s genoemd. Zij staan op de mooiste plekjes. Zweden die in de stad wonen genieten hier van de rust en ruimte tijdens hun vakantie en verhuren hun vakantiehuisje de rest van het jaar.

Een vakantiehuisje in een vakantiepark kun je eenvoudig boeken via Zwedenvakantie.nl. Wij hebben de mooiste parken met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor je geselecteerd.

Bekijk alle vakanties»

Beoordeling Vakantiepark

*
*
*
*