Zwedenvakantie.nl
Wintersport Zweden - Alle informatie en de beste deals!

Wintersport Zweden

Wonderschone bergen, zeeën van ruimte en ongerepte natuur? Overdag suizen door de sneeuw en ’s avonds bijkomen in een warme jacuzzi met uitzicht over de bergtoppen? Kies dan voor een wintersportvakantie in Zweden. Heerlijk actief met het gezin of in alle rust samen langlaufen of wandelen. Een wintersportvakantie in Zweden heeft alles in huis.

RUST EN RUIMTE

Bij een wintersport denk je al snel aan landen als Frankrijk en Oostenrijk. Dat is niet gek, want deze landen hebben veel te bieden. Waar het vaak aan ontbreekt is rust en ruimte. Lange rijen voor de lift zijn geen uitzondering. Kies eens voor Zweden. Het land is nog relatief onontdekt als wintersportbestemming. En dat terwijl alles mogelijk is in dit Noord-Europese land. Avontuurlijke winterse activiteiten, langlaufen, schaatsen, snowboarden of wandelen door het witte landschap, dat kan allemaal tijdens een wintersport in Zweden.

WINTERSPORTSEIZOEN

Zweden heeft een lange traditie als wintersportland. Vele skihelden zijn uit het land afkomstig, met als bekendste naam Ingemar Stenmark. Door de noordelijke ligging is het wintersportseizoen lang in Zweden. Vanaf eind november tot en met begin mei kun je er terecht. In Riksgränzen kun je zelfs tot eind juni skiën en snowboarden in de middernachtszon. Bekende Zweedse skigebieden zijn Åre, Björkliden, Idre en Sälen. Overal vind je mooie faciliteiten voor gezinnen en groepen vrienden, voor vriendelijke prijzen. Naast skiën, langlaufen en snowboarden kun je diverse safari’s ondernemen met rendieren, sledehonden of sneeuwscooters. En dat allemaal met een oneindig mooi uitzicht over het berglandschap van Zweden.

Wil jij met je gezin of een groep vrienden genieten van een wintersportvakantie in de ongerepte natuur met onbegrensde rust en ruimte? Dan is Zweden de ideale bestemming voor jouw wintersport. Op Zwedenvakantie.nl vind je bijzondere accommodaties in diverse skigebieden, allemaal met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. De gastvrije Zweden ontvangen je met open armen!

Bekijk alle vakanties»

Beoordeling Wintersport

*
*
*
*